Hlavní obsah
Článek

Spisovatelka Bára Nesvadbová (49) je sice šéfredaktorkou známého dámského magazínu, kdo ji ale jen trošku zná, tak ví, že módě nepropadá bezhlavě. Dnes už prý spíš než na nákupy do luxusních módních butiků vyráží známá blondýna do prodejen se zvířecími potřebami.

„Vzhledem k tomu, že jsem obklopená módou, tak strašně nerada nakupuju. Mívala jsem takové chvíle, když si ještě moje dcera nechala mluvit do svého šatníku, to mě velice bavilo. Teď už mám ale horečku v psím obchodě, když mám pocit, že by moji psi měli mít lepší obojky," říká Bára.

Byly ale časy, kdy byla Nesvadbová pěkně marnivá. „Jsem úchylná na boty. Mám velkou sbírku bot a to mě baví. Jednou jsem kvůli botám letěla do Londýna. Musela jsem je mít," práskla na sebe spisovatelka. Nemohli jsme věřit tomu, že se Bára jen kvůli jednomu páru vypravila až do Velké Británie, a tak jsme chtěli vědět víc. „Měla jsem tam kamarády, tak to nebylo jen kvůli botám. Boty byly ale jeden z důvodů," říká Bára.

Během našeho video rozhovoru jsme vyzpovídali další slavné krásky Anetu Vignerovou (36) a Petru Němcovou (44), které měly také dost společného s nákupní mánií Prague Fashion Night. Jsou na tom podobně jako Bára, nebo módnímu vábení podléhají?

Reklama

Další články

Načítám