Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Krystle Carrington z kdysi nejslavnějšího světového seriálu Dynastie, kterou ztvárnila vzhledem k věku bohužel již krásu ztrácející Linda Evans, byla diváky milovanou postavou. A její představitelka byla pro svůj nebezpečný sex-appeal zbožňována. Super.cz vypátral chlápka, který jí víc jak deset let v soukromí zahříval postel. Na co ji sbalil?

Yanni, řecký klávesový mág a zpěvák, se s krásnou herečkou potkal v letech, kdy byla v nejlepší formě, co se herectví i půvabu týče. Když jí bylo pětačtyřicet, poznali se a začali spolu žít. Ona byla na vrcholu, jeho ještě nikdo neznal. A pak se role obrátily.

Muž, který druhého května zavítá do Prahy na vystoupení Show bez hranic v Tipsport Aréně, kde bude představovat novinky z alba Inspirato, se jistě i ve stověžaté matičce všech měst určitě se vztahem pochlubí. Dodnes o své bývalé lásce, která v Dynastii ztvárnila manželku Blakea Carringtona, rád mluví. A čím ji uhranul? Nepochybujeme o tom, že nejen vkusem a svou pro ženy přitažlivou vizáží, ale také tím, jak skvěle hraje.

„Za mé úspěchy nebyl nikdo šťastnější než Linda. Koneckonců to byla právě ona, kdo mě představil americkému publiku,“ prozradil sympaťák a celoživotní lovec žen Yanni. A naznačil také, proč jeho vztah s hvězdou obrazovek skončil.

„Cítili jsme, že se naše cesty vydaly jiným směrem. Vztah by měl člověka osvobozovat, a ne zotročovat. Měl by spíš energii dávat, a ne brát,“ dodal chlápek, který přesto na lásku k Lindě rád vzpomíná.

Související témata:
Řek

Reklama

Další články

Načítám