Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás informovali, že se Petra Němcová (44) účastnila druhého ročníku nákupní horečky, která zachvátila pražské luxusní butiky. Supermodelka akci spoluorganizovala a stala se tváří projektu. Petra zůstala věrná myšlence a během celého náročného dne byla jako ze žurnálu oblečená do slušivých modelů nejrůznějších světových značek. Během čtvrtečního dne se převlékla hned třikrát a vždy se jednalo o prvotřídní kousky poplatné aktuálním trendům.

Už na Letišti Václava Havla jsme ji potkali v modelu složeného z kousků stále oblíbenější milánské značky Larusmiani. Vypátrali jsme, že tento kostýmek si v Pařížské seženete za třicet tisíc korun. V pět hodin odpoledne supermodelka oficiálně odstartovala nákupní maraton přestřižením pásky na Staroměstském náměstí. Pro tuto příležitost oblékla komplet od značky Blumarine. Pokud vás to zajímá, tak tento outfit  byste si mohli pořídit za čtyřicet tisíc korun. V ruce držela kabelku Celine.

Pokud byste se chtěli inspirovat Petřiným večerním oblečením, ve kterém obrážela butiky na Pařížské ulici, museli byste sáhnout nejhlouběji do kapsy. Kompletní outfit italské značky Tod’s by vás přišel na osmdesát tisíc korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám