Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pár let po odchodu z politické scény vypadá Petra Buzková lépe než kdy předtím. "Je to tím, že žiju poklidným životem," řekla Super.cz Buzková, která se teď věnuje své profesi právničky. Petra znatelně zeštíhlela. "Stresy v politice jsem totiž kompenzovala jídlem," přiznala.

"Teď mám čas si jídlo hlídat a rozmyslím, co dát do pusy," vysvětlila. Sportem si prý postavu příliš neudržuje. "Nesnáším cvičení. Tedy kromě golfu a lyžování. Třeba na kolo bych nesedla," uvedla Petra, která si pochvaluje i to, že mimo práci v politice má i daleko více času na svoji dceru.

Na večírku po třetí svatbě exmanželky kontroverzního politika Miroslava Macka se objevila v úchvatné róbě od luxusní značky Max Mara. Na tu by před zmenšením poprsí z větších čtyřek na dvojky nemohla ani pomyslet. "Toho, že jsem si nechala zmenšit ňadra rozhodně nelituji. Mrzí mě snad jen to, že jsem to neudělala dřív," svěřila se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám