Hlavní obsah
Famous
Článek

Producenti filmů Expendables: Postradatelní a jeho prvního pokračování Expendables: Postradatelní 2 už připravují dvě další pokračování – snímky s pořadovými čísly tři a čtyři. Teď se jim podařil parádní kousek a ulovili bývalého Bonda Pierce Brosnana. Britský herec potvrdil, že v „některém“ z dalších dílů skutečně bude hrát.

V rozhovoru pro ShortList potvrdil Pierce, že hovořil o spolupráci s producentem Avim Lernerem. „Ta nabídka přišla pro příští Expendables: Postradatelné. Pracoval jsem s Avim Lernerem v Bulharsku, on ty filmy točí. A tak mi řekl: ‚Zahrál by sis rád v Expendables: Postradatelných? Moc rád bych tě v nich měl.‘ A já odpověděl: ‚Proč ne?‘ Tak uvidíme,“ prozradil bývalý představitel Bonda, jenž se objevil jako agent 007 ve snímcích Zlaté oko, Zítřek nikdy neumírá, Jeden svět nestačí a Dnes neumírej.

Sám Pierce zatím netuší, v kterém pokračování si zahraje. Odhaduje to na šesté pokračování, tedy sedmý díl. „Nemám představu, ve kterém to bude, jen jsem řekl ano. Mohl by to být film s číslem sedm,“ dodal herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám