Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Iva Kubelková (46) je ještě o něco větší kočka, než byla předtím. Iva byla velmi konzervativní a roky na sobě nezměnila v podstatě nic. Teď jsme ji ale potkali a vyrazila nám dech novým účesem.

"Uvažovala jsem o změně už delší dobu, ať teď mě moje kadeřnice přemluvila, abych vyzkoušela ombre a nechala si tón v tónu odspodu zesvětlit vlasy. Ale blondýna ze mne nikdy nebude," ujistila nás Iva s tím, že na žádné módní výstřelky, ať už se týkají účesu nebo oblečení, si nepotrpí. "V tom jsem dost konzervativní," přiznává.

Ivu s partnerem jsme potkali na vyhlášení soutěže Žena regionu a ze všeho nejvíc nadšená byla z vystoupení malé holčičky Lucie Bikarové, která vyhrála talentovou soutěž La Sophia, kterou pořádá Yvetta Blanarovičová (60) pro děti z dětských domovů sociálně problémových rodin. "Dojala mne málem k slzám. Sama mám dvě dcery, tak mě zaujalo, jak byla tahle holčička šikovná a je dobře, že jí v nadaci pomáhají rozvíjet talent," podotkla Iva.

Reklama

Další články

Načítám