Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Příroda vám díky špatnému počasí dává čas k tomu, abyste stihli pracovat na svojí postavě. Náš zákazník Pavel dokázal hubnout 15 kilo za 3 měsíce a není důvod, abyste to nedokázali také. Pokud začnete hned, můžete mít už letos v létě nádhernou postavu, za kterou se každý otočí. Pro co nejefektivnější hubnutí ale nesmíte zapomenout na detoxikaci organismu!

Hubnutí je nyní ještě rychlejší s revolučním koktejlem ze zelené kávy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Některým lidem nevyhovuje polykání tablet, proto jsme na jejich přání vytvořili revoluční produkt - Green Coffee Plus v podobě koktejlu. Vychází ze stejné receptury jako mnohokrát ověřený Green Coffee v tabletách, ale tělo ho lépe přijímá. Rychleji se vstřebává, skvěle zasytí a dodá tělu k dietě tolik potřebné tekutiny. Má lahodnou chuť i přes to, že neobsahuje žádný cukr. Tento unikátní shake s příchutí čokolády nebo vanilky můžete koupit za akčních 379 Kč!

Nastartujte svůj metabolismus a připravte tělo na hubnutí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud jdete na dietu správně, kila jdou dolů tak, jak mají. Chytrá dieta ale donutí tělo spálit více tuku. Extrakt z plodu africké rostliny Garcinia Cambogia se pro tento účel používá už staletí. Je schopný nastartovat metabolismus a tím vaše tělo spálí více tuků, takže budete rychleji štíhlé. Díky hydroxicitrónové kyselině brání syntéze tuků z glukózy. Také byla v historii často užívána k potlačení pocitu hladu, což je při dietě vítaný efekt. Extrakt v podobě kapslí můžete koupit za 199 Kč.

Po dietě si dejte pozor na jojo efekt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Efekt malinového ketonu spočívá v tom, že vám brání nabrat pracně shozená kila. Tento přírodní enzym se nachází v malinách a dokáže pozitivně upravit metabolické procesy ve vašem těle. Díky úpravě metabolismu tuků zajistí rovnoměrnou a zdravou redukci tělesné hmotnosti. Přípravek malinový keton dále obsahuje extrakt ze zeleného čaje a ve vodě rozpustnou vlákninu pro správné trávení - zajistí tak optimální energetické využití potravy. V současné době je k dostání za akční cenu 249 Kč.

Vaše vlasy ochrání šampon, ze kterého vyroste strom

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nic nepřidá na ženskosti tolik, jako bohaté a živé vlasy. Respektovaný český kadeřník Jan Špilar nedá dopustit na vlasové přípravky firmy O'right, která dbá na přesnost účinku bez chemie a šetrnost k životnímu prostředí. Tu vzali dokonce tak vážně, že prodávají speciální řadu produktů v rozložitelném balení, ze kterého po zasazení do země vyroste nový strom díky semínku na dně. Šampon se zeleným čajem, díky kterému vrátíte do přírody rovnováhu, můžete nyní koupit za speciální cenu 399 Kč.

GMN je malý zázrak na hubnutí – takto hubnou hvězdy v Hollywoodu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jde o doplněk stravy, který způsobuje pocit nasycenosti a tím snižuje chuť k jídlu. Unikátní složení GMN vám zajistí, že budete jíst méně, ale přitom se nebudete trápit hladem. Navíc jsou v GMN obsaženy látky, které optimalizují obsah cholesterolu a hladinu cukru v krvi. V ČR je tento účinný přípravek na hubnutí k dostání pod názvem GMN Complex, nyní za zvýhodněnou cenu 399 Kč.

Další články

Načítám