Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snad čtyři roky jsme ho neviděli, ale rozhodně nestrádal. Kouzelník, který oslovil diváky svojí trapnou magií v show Česko Slovensko má talent, se stále živí tím, čím zaujal na televizní obrazovce v roce 2010.

"Dělám, co dělám, a baví mě to. Jen mám díky soutěži mnohem víc příležitostí. Kouzlím, dělám magii a trapno magii. Takže pokud jde o mne, mohu každému jen doporučit, aby se podobné soutěže zúčastnil. Nemusíte vyhrát, stačí se dostat dostatečně daleko," míní Richard.

V práci se mu daří, horší je to v soukromí. "Jsem sám a je to smutné. Už jsou to čtyři měsíce, nemám ani čas moc nikoho hledat, snad se někdo najde sám," doufá kouzelník. Zajímalo nás, jestli se rozešel on, anebo dostal kopačky. "No, to bych úplně nekomentoval, bylo by to na dlouho," vymluvil se.

Svěřil také, jak by měla vypadat jeho potenciální nová přítelkyně. "Nejsem náročný, stačilo by, aby vypadala o něco lépe než já, což zase není tak těžké. Jenom kvůli vzhledu bych ale s holkou nebyl," řekl Super.cz.

A co jí může nabídnout on sám, třeba co se zázemí, zejména finančního, týče? "Kdykoliv mohu vzít třeba smítko a vykouzlit z něj minci anebo změnit stokorunu v stoeurovku," smál se a obě kouzla předvedl.

My ovšem víme, že pokud jde o bydlení, nemusela by si nová dívka rozhodně stěžovat. Richard si pořídil luxusní byt v nové zástavbě za Prahou, který si nechal ještě vylepšit a může se pochlubit třeba litými podlahami, obří koupelnou s luxferami anebo doskočištěm.

Reklama

Další články

Načítám