Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Jana Doleželová (42) má za sebou pořádný mediální hon ohledně nevydařeného vztahu s miliardářem Karlem Janečkem. Víc než po vztahové stránce se jí daří aspoň po té pracovní. Za Olomoucký kraj se totiž stala regionální vítězkou v soutěži Žena regionu. Na vyhlášení absolutní vítězky soutěže ale dorazila bez doprovodu nějakého nového partnera.

„Nechci skákat ze vztahu do vztahu. Po předchozím devítiletém vztahu jsem žila téměř rok sama. Potřebovala jsem nějaký čas k nalezení nové životní rovnováhy. I nyní nikam nespěchám a nechám se překvapit, kdy přeskočí jiskra a do mého života opět vstoupí láska,“ prozradila Doleželová na slavnostním galavečeru. I když se absolutní vítězkou soutěže nestala, ocenění za Olomoucký kraj si velice váží.

O svých charitativních aktivitách moc nemluví. „Musím uznat, že nominace do soutěže Žena regionu mě opravdu překvapila a byla jsem nominována za činnost ve čtyřech oblastech,“ uvedla. A jaké to jsou? Ocenění získala za to, že se dlouhodobě věnuje podpoře uničovského dětského stacionáře Jasněnka pro hendikepované děti a Nadačnímu fondu Modrá kotva, který pomáhá zajišťovat prostředky pro klinický výzkum protinádorových vakcín. V lékárně pořádá populárně naučné akce pro veřejnost a v současné době se stala pro ČR ambasadorkou Světového dne hemofilie.

Do soutěže ji přihlásil senátor Libor Michálek. „Asi by mě nenapadlo se přihlásit sama, nicméně ocenění je mi velkou ctí a zároveň také motivací do další práce,“ použila oblíbenou frázi Doleželová. "Už za pár měsíců budu otevírat další lékárnu v Praze, v jednání je i jedna mimo hlavní město," řekla Super.cz.

Momentálně se nejvíce těší na letní cestování. "Cestování je mé největší hobby. Téměř nikdy se nevracím na stejné místo, protože mě baví poznávat odlišnou kulturu, architekturu, gastronomii a přírodu. Letní dovolenou zatím vybranou nemám, ale nejspíš zvolím nějakou severskou destinaci, kam lze cestovat jen v letních měsících. Minulý rok jsem byla na Islandu, předtím Estonsko a Skandinávie. Letos mě láká Irsko,“ uzavřela Doleželová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám