Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zatímco většina účastnic všech možných soutěží krásy roky bojuje o slávu, aby pak mohly klofnout nějakého boháče a užít si život zahrnutý penězi, zatím poměrně neznámá kráska Kristýna Morávková to udělala naopak.

Její dokonalé tělíčko bez gramu tuku zaujalo už nyní jednoho z movitých mužů, takže i když zatím nemá v kapse korunku a glejt nejkrásnější dívky republiky, už nyní si žije jako v bavlnce. Mrkněte do fotogalerie!

Kristýna nám poslala fotky ze své dovolené, která v mnohých jistě musí vyvolávat závist. Zatímco většina z nás maximálně tak na jaře odlétá za pár kaček do hotelů na kraji Afriky, Morávková se sluní v rakouských Alpách v jednom z tamních nejdražších resortů.

„S přítelem jsme si to tam užili. Měli jsme nádherné apartmá, soukromý bazén, všude okolo božská příroda. A protože je fotograf, rovnou mi udělal nějaké snímky do portfolia. Většina lidí si asi bude myslet, že tu krajinu za mnou zařídil Photoshop, to se ale pletou,“ prohlásila slečna.

„Vypadala šťastně a mě to těší. Zaslouží si žít jako v pohádce. Nemuseli jsme alespoň mrznout v Praze,“ dodal k tomu trochu provokativně Robert Novotný, přítel sličné dívky.

Reklama

Další články

Načítám