Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Taťána Kuchařová (36) má důvod k radosti. Podařilo se jí přemluvit hereckou legendu Pierra Richarda, aby přiletěl podpořit její nadaci Krása pomoci. "Příští měsíc chystáme velkou charitativní galavečeři, přiletí nás opravdu podpořit Pierre Richard, který věnuje několik láhví vína z vlastní sbírky, které budeme dražit," řekla Super.cz Kuchařová.

"Jsem překvapená a šokovaná tím, jak je v pohodě, normální. On Prahu miluje, líbil se mu ten nápad a přiletí bez jakéhokoli nároku na honorář. Těším se na to, bude to krásný večer," říká Taťána, která v Čechách tráví stále více času i kvůli svému partnerovi, muzikantovi Ondřeji Brzobohatému (41).

"Stále pracuji v Čechách i v zahraničí. Před pár dny jsem se vrátila z Ameriky, zanedlouho tam zase letím. Mám za sebou kampaň pro americkou vlasovou značku, teď pro ně budu natáčet komerční televizní kampaň. Skloubit se to se vztahem dá. Vlastně vždycky jsem to takhle měla a myslím si, že je fajn se na sebe o to víc těšit," upřesnila Kuchařová.

Modelka zároveň vyvrací mýty, že v Čechách pro modelky pracující v zahraničí nejsou peníze. "V Čechách mám stále víc práce, někdy jsem až překvapená. I čeští klienti si můžou dovolit dobré modelky. Pokud chtějí kvalitu, ví, že se do toho vyplatí investovat," uzavřela modelka.

Reklama

Další články

Načítám