Hlavní obsah
Článek

Lukáš Vaculík (61), Marek Vašut (63) a Jan Čenský (62) patřili v osmdesátých letech k nesmrtelným dívčím idolům. Dívky na ně toužebně hleděly před televizními obrazovkami a takový Lukáš Vaculík, jenž se společně se Sagvanem Tofim proslavil ve filmu Kamarád do deště, zdobil na plakátech nejeden dívčí pokojíček.

Dnes jsou z trojlístku jmenovaných herců protřelí padesátníci a s nemilosrdným proudem času bojuje každý z nich po svém. Všichni tři patří do generace hollywoodských idolů Toma Cruise a Brada Pitta.

Americké herecké hvězdy ale působí mnohem svěžejším dojmem. Přísné měřítko snese snad jen Jan Čenský, který pořád patří k neuvěřitelným elegánům. Marek Vašut (63) působí pořád stejně drsně, ale ani on se nevyhnul ztrhaným rysům v obličeji.

Nejhůře asi dopadl Lukáš Vaculík, který má smůlu v tom, že v něm všichni stále vidí „kamaráda do deště“. Pravdou ale zůstává, že řídnoucí šedivé vlasy, kruhy pod očima i propadlé tváře jsou jeho charakteristickým poznávacím znamením současnosti. Na to, jak Vašut a spol. zestárli, se podívejte do naší fotogalerie.

Reklama

Další články

Načítám