Hlavní obsah
Článek

Italský hrabě Domenico Martucci (47) vidí jediné řešení, jak pomoci Ivetě Bartošové (†48) z jejích opakujících se psychických problémů. Myslí si, že za vším je česká závist a také prostředí v domě v Uhříněvsi, který je navíc stále zatížen hypotékou ve výši dva a půl miliónu. Ivetu si chce odvézt do Itálie, kde má mnoho nemovitostí. Její syn Artur se má prý rozhodnout sám, kde chce žít.

Iveta Bartošová minulý čtvrtek opět padla na dno a musela se uchýlit do péče psychiatra Pavla Doubka. Byla v takovém stavu, že musela zrušit i lukrativní kšeft a nyní je v klidovém režimu a dostala prášky na uklidnění. Domenico tvrdí, že ví, jak jí pomoci.

"Chci, aby zrušila vše, co měla nasmlouvané. Česko jí nesvědčí. Vždyť v Itálii byla tak šťastná. Odvezu ji tam a už se nevrátíme, protože lidé nám závidí slávu," řekl deníku Aha Martucci. V plánu je Gargano, kde má podle svých slov hrabě spoustu nemovitostí. Ivetina domu se chce zbavit. "Na domě je obrovská hypotéka dva a půl miliónu, mám v plánu ho co nejdříve prodat," rozhoduje za zpěvačku.

Hodlá se ovšem poradit s jejím patnáctiletým synem. "Musím se domluvit s Arturem, záleží i na něm. Má tu kamarády, už brzy nastoupí na konzervatoř. Uvidíme," míní Domenico.

Reklama

Další články

Načítám