Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Miláček té části národa, která miluje komedie, prý sehrává nebezpečnou hru se zdravím! Luděk Sobota totiž podle svého vyděšeného syna Roberta hazarduje, když na svém těle zkouší všechny možné i nemožné způsoby, jak ulevit svým velkým bolestem žaludku. „Spíš, než aby mu to pomohlo, tak mu to škodí,“ obává se syn Soboty.

„Žaludek ho trápí celý život. Teď hodně začal vyhledávat všelijaké léčitele a bohužel podstupuje různé drastické kúry. Podle mě je to zbytečné. Vyčerpává ho to ještě víc. Když vidím, jak bere zase nějaké drastické léky, které ho mají očistit, a dostává z toho střevní potíže a podobně, říkám si, že do něčeho takového nikdy nepůjdu,“ svěřil se Super.cz Robert Sobota, který nedávno vydal erotický román Posedlí.

„Otec hraje už dlouho ve hře Zdravý nemocný. A myslím, že je to tak trochu o něm. Není ale klasický hypochondr. Nevymýšlí si choroby. Spíš se snaží prozkoumat všechny možné prostředky. A zdá se nám, že ty bolesti mohou být i psychického rázu,“ dodal.

Manželka Soboty Adriana to ale nevidí tak dramaticky. „Vyzkoušel už všechno možné. Má pocit, že mu to vždy pomáhá, ale je to jen na chvilku, pak mu je zase blbě od žaludku. Už toho o tom všem ví tolik, že by o tom mohl napsat knihu. Zkoušel i hladovku. Je to zkrátka jeho koníček,“ uvedla k tomu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám