Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Porotkyně soutěže X Factor Sisa Sklovska (58) je proslulá svými róbami, nad nimiž kritici z módních policií padají do mdlob. Sama je ale s tím, jak chodí oblečená, naprosto spokojená a Super.cz prozradila, že si šaty nikdy nepůjčuje, ale všechny jsou jejím vlastnictvím.

"Nikdy jsem neměla půjčené šaty. A šaty, ve kterých koncertuji nebo chodím do společnosti, si kupuji nebo si dávám šít," řekla nám Sklovska a pozastavila se i nad tím, že ji kritizují, když si jeden model na sebe vezme víckrát.

"Nechápu, proč bych si nemohla vzít šaty víckrát, když už za ně dám docela dost peněz. Přece je nepověsím do skříně, nebudu se na ně dívat a už si je nikdy na sebe nevezmu. Mám štěstí v tom, že zpívám ve více zemích, takže je mohu využít několikrát. Nedávno jsem si jedny dvakrát oblékla i u nás na Slovensku a hned mne za to zepsuli. No a co?" míní Sisa.

I když už odnosila velkou řadu modelů, které se dají počítat na desítky, ne-li na stovky, žádného z nich se nevzdala. "Neprodávám je, nedaruji je. Maximálně je půjčím mojí neteři na ples. Já své šaty považuji za sbírku, je to vzpomínka na všechny moje koncerty, u každých přesně vím, kde a kdy jsem v nich vystupovala," prozradila.

A v jakém oblečení bychom ji viděli, kdybychom nečekaně zazvonili u ní doma? "V legínách, k tomu mám tričko nebo body a vždycky ponožky. V těch i spím, aby mi nebyla zima na nohy. Sama bych se nemohla na sebe podívat do zrcadla, kdybych se neupravila," uzavřela zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám