Hlavní obsah
Článek

Moderátorka primáckých Odpoledních zpráv Sandra Parmová ukázala, že ji jako správnou profesionálku v přímém přenosu nic nerozhodí.

Sympatická blondýnka si na natáčení vybrala hodně těžké náušnice. Netrvalo dlouho a jedna z náušnic Sandře spadla přímo během moderování z ucha na zem. Zkušená Parmová se ale vůbec nenechala rozhodit a doslova nehnula ani brvou, ač diváci u televizních obrazovek museli slyšet, jak náušnice dopadla na zem.

Na ledově klidnou reakci Sandry Parmové se podívejte ve videu. Moderátorka po vysílání přiznala, že už jí náušnice, které se líbily i jejímu příteli Michalovi, dělaly problém od rána.

„Ta náušnice byla hodně těžká a spadla mi už dvakrát ještě před vysíláním. Takže když se to pak stalo potřetí, tak to naštěstí takové překvapení nebylo a ani mě to moc nerozhodilo. Ve zbytku vysílání jsem si ale musela dávat velký pozor, aby se to už neopakovalo,“ řekla Super.cz Sandra s tím, že už si příště dá větší pozor.

„I když se mi ty náušnice moc líbily a Michal mi je chválil, ve vysílání se už pravděpodobně neobjeví,“ dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám