Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karla Mráčková vypadá stále velmi mladistvě, ale světe, div se, půvabná blondýnka má již tři děti. "Začala jsem brzy, syna jsem měla v osmnácti letech. Kdyby pokračoval v mých šlépějích, tak bych byla už čtyři roky babička. To by se mi vlastně docela líbilo, ráda pečuju o děti a do dalšího vlastního miminka se mi už nechce, je to hodně náročné," řekla Super.cz Mráčková.

Její prvorozený syn už vylétl z rodinného hnízda. "Už půl roku s námi nebydlí. Bylo to pro něj taky náročné, chtěl mít vlastní soukromí. Moje další dvě děti už mu asi lezly docela na nervy, měl problém se učit do školy," vysvětluje.

Mezi jejími třemi dětmi je pokaždé osmiletý věkový rozdíl. "Byla jsem lenivá matka, vždycky jsem si počkala, až mi jedno odroste. Nejmladší Karle jsou čtyři roky," dodala moderátorka a reportérka televize Nova.

Kromě dětí ji nejvíc zaměstnává studium. Mráčková studuje již třetí vysokou školu. "Dokončuji andragogiku na vysoké škole. Na té stejné jsem vystudovala už jiný obor - marketing. A mám ještě zemědělku. Dál studovat už nepůjdu," uzavírá majitelka již dvou vysokoškolských titulů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám