Hlavní obsah
Článek

Herečka Tereza Kostková (47) evidentně překonala manželskou krizi. Na premiéru filmu o slavném návrháři Yves St. Laurentovi vyrazila s manželem a do kina přicházeli ruku v ruce. "My už jsme spolu ale byli venku, tuhle na nákupu, taky jsme se byli projít," smála se Tereza. "A vlastně ještě na jedné společenské akci, ale i kdybyste mě zabili, nevzpomněla bych si, co to bylo," dodala.

Všechny spekulace o tom, že by manželé šli definitivně od sebe, jsou tedy zažehnány. "Jsem ráda za sebe i za média, že už se mne na to nikdo nemusí ptát a já nemusím odpovídat. Takhle to mluví samo za sebe," řekla Super.cz Tereza.

Její muž, režisér Petr Kracik, se ale moc příjemně netvářil. Vypadal, jako by šel do kina z donucení. "To ne, do kina šel rád, na filmy se mnou chodí. Jen není nadšený z davu fotografů a kamer. Je to přece jen muž z hor a jako režisér je zvyklý stát spíš na druhé straně. To čoro moro kolem mne si ještě pořád nezvykl akceptovat," vysvětlila Tereza.

Ta se na slavnostní premiéru také slavnostně oblékla a kromě obvyklého dekoltu odhalila i svoje boky v rafinovaně střižených šatech. "Připadá vám to moc? Tak já si na sebe příště vezmu pytel," slibovala Kostková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám