Hlavní obsah
David Zápal
Článek

O této zpěvačce se silným hlasem se moc dobře ví, že celý život bojovala s váhou. Dávno už přiznala i to, že kolem čtrnáctého roku byla těžkou anorektičkou. Míša Nosková (41) nyní Super.cz poskytla fotografie z té doby, které dokazují, že s kily opravdu válčila. Mrkněte do fotogalerie!

„Nejtěžší byla má proměna mezi třináctým a čtrnáctým rokem. Na první fotce slavíme v mých třinácti Silvestra, na druhé je mi čtrnáct a dělám kurz modelingu a fotomodelingu. Mám absolvované kurzy, párkrát jsem i předváděla na nějakých přehlídkách v Brně, ale pak jsem spíš fotila. Jsem moc malá,“ vybavuje si Míša. A pak se rozpovídá o nemoci.

„Měla jsem anorexii. Sváděla jsem sama se sebou věčně nějaké boje. Měla jsem 80 kilogramů, pak čtyřicet šest, devadesát, následně zase šestapadesát a pořád takhle dokola. A anorexii mám pořád. Protože ta nezmizí tak, že jednoho dne začnete jíst. Holky, které si myslí, že se z toho dostaly a je to jako chřipka, se mýlí,“ varuje zkušená bojovnice.

„Zůstává to v hlavě pořád a čeká to na dobu, kdy má člověk nějaké problémy. Někdy stačí jedna blbá poznámka okolí a člověk prostě sáhne k osvědčenému rituálu,“ upozorňuje.

„Na třetí fotce jsem slavila osmnáctiny. Rozhodla jsem se, že chci být zpěvačkou a začala jsem měnit vizáž a učila se zpívat, abych se dostala na JAMU, obor muzikálové herectví,“ dodala Nosková, jíž se sen splnil.

V létě bude například hrát císařovnu Elišku na Hluboké v muzikálu Jedna noc na Karlštejně a také se jí blíží premiéra videoklipu k písni Žádná láska není stejná, který točila v Egyptě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám