Hlavní obsah
Článek

Finalistky České Miss v posledních dnech neví, kde jim hlava stojí. Holky mají za sebou vlasovou proměnu, zkoušku šatů, tanečních kostýmů i plavek a nyní pracují na taneční choreografii. Nejen deset letošních finalistek, ale také předchozí královny krásy totiž zatančí přímo na pódiu s božským Karlem Gottem (†80).

My jsme byli u toho, když děvčata trénovala. Děvčata mají velký výdej energie, ale nepodceňují ani příjem. „Holky mají stále hlad. Když jim objednávám jídlo, tak reagují s neskutečným nadšením. Nedávají si jen hlavní chod, ale zvládají s přehledem i polévku a dezert," svěřila se nám manažerka soutěže Lenka Cornová, která má finalistky na starost.

Pokud si myslíte, že holky pojídají jen saláty a maso bez přílohy, tak jste na omylu. Nejoblíbenějšími jídly finalistek jsou pizza, hranolky a těstoviny. „Milují špagety," říká Cornová.

Důležité je, aby obří porce sacharidů na děvčatech nebyly během sobotního finále vidět. Když jsme viděli zkoušku na promenádu v plavkách, tak jsme nezaznamenali, že by hrozil problém.

Reklama

Další články

Načítám