Hlavní obsah
Článek

Ornella Štiková si dnes žije spokojený život s partnerem z druhé ruky a malým Quentinem, který ještě netuší, že jeho zrození bylo součástí důmyslného plánu jeho babičky. Ten ale nevyšel zcela podle jejích představ a z Moniky Štikové se namísto celebrity stala oběť vlastní pýchy, která by dnes raději měla chodit kanály. Podívejte se na největší eskapády majitelky několika brad a luxusních kabelek na dluh, které se vepsaly do dějin domácích trapáren obřích rozměrů.

1) Vedoucí projektu Quentin si vnoučka příliš neužila

Po provalení skandálu s Pepou Koktou Monika věrně stála při své dceři Ornelle a postarala se o fenomenální příchod Quentina na svět. Nemanželský potomek se od prvního dnes stal hvězdou a Monika se skromně označila za „Vedoucí projektu Quentin“. Když ovšem vnoučka pojala jako zbraň, která ji měla dostat na VIP večírky, Ornella se s ní rozkmotřila a z Moniky se stala nešťastná babička.

2) Tomio Okamura je bojovník, útoku mámy Štikové odolal

Ještě před románkem, který skončil početím Quentina, měla máma Štiková políčeno na mnohem zajímavějšího ženicha. Ornella měla mít údajně poměr i s prezidentským kandidátem Tomiem Okamurou. Když se současný poslanec nařčení bránil, Monika mu dokonce vyhrožovala, že má důkazy o tom, že se s Ornellou stýkal. Těch jsme se ovšem nikdy nedočkali.

3) Ve VyVolených Pergnerovou nenahradila

Když bylo sebevědomí Moniky na vrcholu, vybájila si hvězdnou kariéru. Prostorově výrazná dáma se chvástala, že bude moderovat reality show VyVolení. Nakonec se však diváci dočkali Terezy Pergnerové a televize tvrdila, že s Monikou jednala pouze ohledně její návštěvy ve vile, k níž naštěstí nedošlo.

4) O velikosti manželova přirození ví celý národ

Jako neprofesionální a samozvaná celebrita si Monika občas pustila pusu na špacír. Docela netaktně tak hovořila o intimním životě se svým obézním manželem Michalem a prozradila informaci, po níž opravdu nikdo netoužil. „On má takové rozměry, že jsme tady pro něj vůbec nemohli sehnat prezervativy. Nakupovali jsme je až v Německu,“ pochlubila se Monika, která si prý našla milence a chystá rozvod.

5) Luxusní dovolená v laciném bulharském hotelu

Loni v létě si Monika s dobře živenou dcerou Charlotte vyrazily na dovolenou do Bulharska, kterou Štiková prezentovala jako obrovský luxus. Její hotel „ve stylu Caesara a Kleopatry“ měl ovšem na internetu mizerné hodnocení a negativní kritiky. To ale mámě Štikové nevadilo a po příletu do Prahy ještě pár dní na sociální síti předstírala, že je stále v zahraničí. Technika ji ovšem prozradila.

6) Jako Koktova tchyně naprosto selhala

Exmanžela Gábiny Partyšové sice Monika přijala s otevřenou náručí, Kokta ovšem po jejím mohutném objetí příliš netoužil. Brzy ho totiž začalo štvát, že si přibarvuje realitu, a nedopustil, aby tyto vlivy přenášela na svého vnuka. „Pokud někdo z vás zrovna čte informaci od praštěné stínové tchyně Moniky Štikové, že jsem odjel na dovolenou na Slovensko, tak to není pravda, vymýšlí si to,“ odrovnal Pepa slávychtivou bajkařku.

7) Do bikin se už po chlebíčkových orgiích nenacpe

Po několikaletém přejídání se Monika uskromnila a výrazně zredukovala svůj jídelníček. Do světa loni v létě vyslala snímky po tukové redukci, na nichž se vystavovala v bikinách. Ty už na sebe ovšem jen tak neobleče, protože jsme ji zastihli na rautu, kde do sebe cpala jeden chlebíček za druhým. Její dvojitá brada byla důkazem toho, že je opět na své váze.

8) Internetový flirt se zajíčkem svedla na žárlivou kamarádku své dcery

Monice se v létě začala zapalovat lýtka a jako pseudocelebrita došla k závěru, že má na více než svého kulaťoučkého manžela. Na sociální síti se tak objevilo její laškování s mladíkem, který jí přišel vhod svým sváděním. Později však Monika přišla s bizarním vyjádřením: „Podle mě si Charlotte nebo nějaké její kamarádky dělaly z někoho legraci. Má jednu kámošku, Aničku, která je ještě panna, a asi byla naštvaná, že jsem jí vyčetla, že Charlottce dluží pár stovek, tak se třeba pomstila.“

9) Pokus nahradit Ornellu vnadnou Charlotte nevyšel

Poté, co se Ornella od své rodiny odvrátila a s Quentinem se nastěhovala ke Koktovi, se máma Štiková rozhodla pomstít. Monika totiž vlastní i mladší dceru Charlotte, k níž byla příroda ještě štědřejší než k Ornelle. Její účinkování v pochybném klipu, kde hrála manželku Romana Skamene, ovšem dopadlo naprostým fiaskem. Šlo o první a zároveň poslední nabídku pro Charlotte.

10) Navoněná bída Štikových skončila v miliónových dluzích

Monika Štiková s radostí bájila o tom, že žije v luxusu, a nemajetné spoluobčany označovala za socky. Později se ovšem ukázalo, že i člověk pobírající minimální mzdu je na tom lépe než ona. Štikovi totiž kvůli své hře na zbohatlíky nasekali miliónové dluhy a na Ornelliny rodiče si došlápli exekutoři. Monika s Michalem tak museli dokonce opustit i pronajatou vilu v Hostivici, kterou dříve označovali za svůj majetek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám