Hlavní obsah
Článek

Nahota s britskou královskou rodinou rozhodně nejde ruku v ruce, ale v roce 2012 se jí v tomto směru držela jako klíště. Buckinghamský palác se otřásl v základech hned několikrát a asi všichni jeho obyvatelé se modlili, aby se už nic nepřihodilo a královna Alžběta II. (†96) mohla zase v klidu usnout. A nebýt zlobivé sestřenice Kate a Pippy, už mohl být klid...

Celé smolné období odstartoval koncem srpna 2012 princ Harry (39), který se nechal zlákat bujarou zábavou ve městě hříchu Las Vegas. Jenže Harry na chvíli zapomněl, že fráze ‚co se stane ve Vegas, zůstane ve Vegas‘, neplatí pro všechny... Na veřejnost se dostaly kompromitující snímky z večírku. Na jednom stojí Harry, jak ho příroda stvořila, a zakrývá si rozkrok. Na druhém pak obnažený zezadu objímá neznámou nahou dívku.

Neuplynul ani týden a o skandál se postaral naopak nejstarší člen rodiny - princ Philip (92). Při sportovním setkání Highland Games ve Skotsku si stylově oblékl kilt a dodržel rovněž tradici být naostro. Jenže sportovní dění před jeho zraky ho natolik vtáhlo, že na tento ‚detail‘ dočista zapomněl...

Královna si musela připadat jak ve zlém snu, když se po dalších deseti dnech objevily snímky jejího vnuka Williama (41) s Kate z dovolené ve Francii. Vévodkyně z Cambridge podcenila místní paparazzi, a dokonce si neváhala odložit vrchní díl plavek. Fotografie, které jako první otiskl místní magazín Closer, později obletěly celý svět.

Tentýž rok se také provalilo, čím se živí příbuzná princezny Kate a její sestry Pippy. Jejich dnes třiadvacetiletá vzdálená sestřenice vystupuje už několik let jako striptérka pod jménem Katrina Darling, a to nejen po londýnských nočních klubech. Pohledná bruneta se neváhá svlékat donaha, přičemž její intimní partie zakrývají anglické symboly. Její vystoupení se navíc neobejdou ani bez královské korunky na hlavě. Katrina na sebe naposledy upozornila v únoru, kdy se představila na přehlídkovém mole v rámci londýnského týdne módy. Jak jinak než téměř nahá.

Reklama

Další články

Načítám