Hlavní obsah
Článek

Dva dny po Aleně Šeredové vstoupil do svazku manželského i bývalý prezident soutěže Miss ČR Miloš Zapletal (69). Ten kdysi Alenu upřednostnil před vítězkou Kateřinou Stočesovou a poslal ji na soutěž Miss World, kde skončila jako čtvrtá. Zatímco Alena se vdávala v bazilice, Miloš rozhodně nemohl. Ženil se totiž už počtvrté! "Ale je to určitě naposledy," sliboval.

Miloš Zapletal si bral na svém statku v Ostrově pod Blaníkem svoji dlouholetou spolopracovnici Hanu Hotovou. Znají se pětadvacet let, dohromady se dali, když už byli oba rozvedení. Zapletal potřetí. Na sňatku se dohodli, romantická žádost o ruku neproběhla.

Svatba byla naplánována pod lípou na zahradě. Připravena ale byla i varianta, kdyby vyšly předpovědi meteorologů a zapršelo. Ta se opravdu splnila a tak si Miloš s Hanou řekli "ano" a předali si prstýnky z bílého zlata pod stříškou na zahradě. Pozváni byli dlouholetí Zapletalovi spolupracovníci jako režisér Jiří Adamec, jenž míval na starosti přímé přenosy z Miss ČR, nebo plastický chirurg Jan Měšťák, pravidelný porotce soutěže. Přijel i farář Zbigniew Czendlik. A nechyběly ani čtyři děti Zapletala z jeho předhoczích manželství.

Do Ostrova pod Blaníkem se pár přestěhoval loni a společně tady také podnikají. "Chceme, aby se u nás konaly také svatby. Doufám, že tou naší jsme začali budovat tradici," míní Zapleta.l.

Reklama

Další články

Načítám