Hlavní obsah
Článek

Odborníci na lidskou psychiku by na to měli asi své zdůvodnění, pravda je ale taková, že vlivem zásadní životní události mění většinou ženy svůj zevnějšek, nejčastěji barvu vlasů. Přesně to potkalo Jitku Válkovou (32) poté, co ukončila čtyřletý vztah s podnikatelem a produkčním Miroslavem Ciprou.

„Moje nová barva možná může znamenat vnitřní pocit, že jsem chtěla něco změnit, ale já jsem tuhle akci s vlasy plánovala už dávno," řekla nám Válková na křtu knihy 10 let České Miss.

Teprve předevčírem modelce její kadeřník vlasy výrazně zesvětlil. „Na každé fotce to vypadá jinak. Někde se zdá, že jsem blondýna, jindy jako zrzka, pak zase jako bruneta. Ve skutečnosti je to hnědo-blonďaté," říká Jitka, která jedním dechem dodává: „Mým záměrem bylo zesvětlit vlasy technikou ombre, měla jsem to předtím, vlasy jsou do rezava a v létě by je mělo vyšisovat sluníčko."

A jak se Česká Miss 2010 cítí po rozchodu s partnerem? „Je jaro a počasí mi naštěstí dodává energii. Snažíme se to zvládat, nemůžou z nás být okamžitě nejlepší kamarádi, ale myslím si, že se nám daří mít hezký vztah," komentuje své aktuální pocity Jitka.

Související témata:
Ombré

Reklama

Další články

Načítám