Hlavní obsah
Článek

Pořád dokola se píše o tom, že to porotkyně show X Factor Sisa Sklovska (58) přehání s opalováním. Zpěvačka ale doposud neměla příležitost se vyjádřit k tomu, zda opravdu spí v solárku, nebo se celá natírá samoopalovacím krémem. Až Super.cz prozradila, jak to opravdu je.

"Abych vám řekla pravdu, sama to nechápu. Myslím, že je v tom nějaká cílená kampaň, která začala v Česku a rozšířila se i na Slovensko. Podívejte se, já nijak přehnaně opálená nejsem. Ale už se stalo i to, že mne na jedné slovenské titulní stránce dobarvili tak, že vypadám jako nastříkaná břízolitem a ještě mi přidělali vrásky. Doufám, že takhle nebudu vypadat ani v osmdesáti," věří zpěvačka.

Nadměrně se prý neopaluje. "Mám hodně pigmentu, na dovolené se naopak před sluníčkem chráním. Za jeden den jsem hnědá tak, jako když se někdo jiný škvaří dva týdny, a doposud mi to lidé spíš záviděli. Netuším, co se to teď děje," krčila rameny.

Vše se ale snaží brát s nadhledem. "Vím, co jsem dokázala, co umím, čím se živím. A kdybych tyhle nepravdy brala vážně, a nikoli s humorem, musela bych se hroutit. Ale já taková nejsem, negativní reakce mne naopak nakopnou a jdu dál," ujistila nás Sklovska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám