Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doma má Michaela Maláčová (52) čtyři děti a z toho dvě holčičky. Ptali jsme se tedy na to, jestli se děti ředitelky jediné národní soutěže krásy zajímají o dění v České Miss. Nejmladší dcera Adele (1) má asi ještě jiné starosti, ale nejstarší Anabel (8) by mohla být okouzlená takřka princeznovským prostředím.

„Děti se dívají na televizní přenos pravidelně. Nevím, jestli ho letos vydrží celý dokoukat," řekla nám Michaela, která se svou rodinou žije ve Švýcarsku. „Z jejich pohledu dětí žijících v zahraničí je sledování České Miss takový kolorit z dětství. Samozřejmě se nejvíc těší, že v televizi uvidí maminku a tatínka."

Ratolesti šéfky soutěže krásy Michaely Maláčové a uhlobarona Zdeňka Bakaly zůstávají očím veřejnosti záměrně skryty. Maláčová se stále drží svého rozhodnutí z minulosti, že své děti médiím ukáže až v momentu, kdy jí ony dají svolení. Zajímalo nás, jestli se snad už letos děti nezúčastní přímého přenosu osobně. „Zatím jim to nenabízím a ony se po tom ani nepídí, mají jiné starosti," říká. „Máme doma kočičku a děti si moc přejí, aby měla koťátka. Taky by si moc přály psa. Toho se ale dočkají až ve chvíli, kdy mě opravdu přesvědčí, že se o něj budou starat," říká Michaela.

Reklama

Další články

Načítám