Hlavní obsah
Článek

Konečně se rozhoupal! Světoznámý fotograf Jan Saudek, který zanedlouho oslaví 79. narozeniny, minulý týden pojal za svou zákonitou choť Pavlu Hodkovou, ženu, se kterou žije už deset let a která mu porodila dvě děti. „Brali jsme se na české ambasádě v Pekingu,“ prozradila nám šťastná novomanželka.

„O svatbě Jan hovořil již před osmi lety, nyní k ní skutečně došlo. Chtěli jsme se tam brát už loni, neměli jsme s sebou potřebné papíry. Tak jsme si je letos vzali, kdyby nás to napadlo znovu. A napadlo,“ usmívá se sympatická novinářka. Ta přijala manželovo jméno.

„Nové dokumenty ještě nemám, tak zatím stále užívám dívčí příjmení, ale dokážete si představit, že bych si nevzala to Janovo?“ ptá se pobaveně Pavla, která se na honičku po úřadech rozhodně netěší. "Tuhle negativní součást svatby jsem si neuvědomila. Ještě že aspoň děti už Janovo příjmení mají," míní.

Obřad proběhl ve skromném duchu, na místě nebyly ani děti páru. A fotografie prakticky prý také neexistují.

„Ty, co nám tam vyfotili zapůjčeným fotoaparátem, jsou strašné. Ty nikomu ukazovat nebudeme,“ dodala Saudkova novomanželka.

Manželé neměli ani klasickou svatební hostinu. "Tedy jestli se tak nedá brát setkání s čínskými umělci," smála se. A svatební noc? "Ta se taky po deseti letech nedala čekat," krčila rameny Pavla.

Hodková prý na svatbě netrvala. "Když už jsem to tak dlouho vydržela, tak jsem byla smířená s tím, že to tak bude i dál. Nechala jsem to na Janovi, a jestli si představujete nějakou romantickou žádost o ruku, tak ta neproběhla. Prostě jsme se domluvili, že je na čase. Ale obrovskou radost, že jsou táta s mámou manželé, měly hlavně děti," uzavřela.

Super.cz dvojici, která doteď obřad utajila i před rodinou a v Čechách žádnou hostinu neplánuje, upřímně gratuluje!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám