Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Herečce Gwyneth Paltrow (41) to opět nevyšlo. Poté, co ji odmítlo několik hollywoodských fešáků, jí ztroskotalo i manželství s Chrisem Martinem (37) z britské kapely Coldplay.

Držitelka Oscara za hlavní roli ve filmu Zamilovaný Shakespeare neměla nikdy o slavné nápadníky nouzi. Štíhlá blondýnka v minulosti okouzlila například Brada Pitta, s nímž byla v roce 1996 dokonce zasnoubena. Ten ji ovšem vyměnil za Jennifer Aniston. Ještě předtím randila s Benem Affleckem, ale jejich vztah měl krátké trvání.

K osudovému obratu v životě Gwyneth došlo v říjnu roku 2002, kdy navštívila koncert kapely Coldplay. Zakoukala se do Chrise Martina a o rok později svou lásku zpečetili svatbou. Paltrow si poté s úspěšným zpěvákem pořídila dceru Apple (9) a syna Mosese (7). Jejich děti si teď ale budou muset zvyknout na střídavou péči.

Gwyneth Paltrow a Chris Martin totiž potvrdili spekulace o rozchodu a přišli se společným vyjádřením, podle něhož po 11 společných letech chystají rozvod. „Přestože se vzájemně milujeme, došli jsme k závěru, že budeme žít odděleně. Vždy budeme rodina, držíme při sobě více než kdykoliv předtím,“ tvrdí slavný pár.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám