Hlavní obsah
Článek

Prezidentka nadace Kapka naděje Vendula Svobodová (52) si připomíná nejtěžší chvíle svého života. Před čtrnácti lety jí zemřela dcera Klárka na leukémii a Vendule to totálně změnilo život. Nyní přijala nabídku hrát v reklamě, ve které si smrt dcery velmi připomíná.

V reklamě hraje s malou holčičkou, která je ve věku, ve kterém zemřela Klárka. Holčička Monička hraje právě Vendulinu dceru. Jde o charitativní spot designové firmy, jejíž výtěžky z prodeje poputují nadaci Kapka naděje.

Vendula si s holčičkou hraje v dětském pokojíčku, ale prožívat s ní bude i chvíle v nemocnici. "Je to zvláštní, dlouho jsem o tom nemluvila. Možná spousta lidí si už ani nepamatuje, že smrt mojí dcery byla důvodem založení Kapky naděje a do této chvíle se nám podařilo vybrat přes 150 miliónů korun," řekla Super.cz Vendula.

"Když někomu odejde ze života dítě, je to smutný, vlastně nikdy jsem se s tím nevyrovnala a nevyrovnám," říká s vážným hlasem Vendula.

"Monička, která je se mnou v reklamě, je přesně ve věku Klárky, když zemřela. Klárka byla úplně jiná, spíš klučičí typ holčičky, nikdy neměla vlastně dlouhé vlasy. Tady jsem holčičce česala culíky poprvé. Klára měla krátké vlasy, po chemoterapii je neměla vůbec," dodala Vendula na natáčení.

Reklama

Další články

Načítám