Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nenechte si utéct ceny nábytku jako z jiného světa! Více než 5 000 položek z internetové prodejny MT-nábytek.cz teď můžete získat s 26% slevou! Ale pospěšte si, nevídaná akce trvá jenom do konce března. K parádní slevě si přičtěte bleskové doručení, výnos zdarma, kam si řeknete, prvotřídní kvalitu a jarní úklid ve vaší domácnosti i kanceláři může hned začít. Nezapomeňte, jen do 31. března!

Přitažlivý ložnicový nábytek za neméně přitažlivé peníze!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K favoritům e-shopu MT.nábytek.cz patří povedená sestava ložnicového nábytku Veria. Prostorná manželská postel, šatní skříň s velkými úložnými prostory a objemná komoda, to jsou její přednosti. K tomu zrcadlo, které poví, jak vám to sluší, a zároveň prosvětlí místnost. A když přidáme výběr ze dvou šířek postele - 160 nebo 180 centimetrů, máme jasno, proč tato ložnice vede v oblibě. Ale to nejlepší nakonec: skvělou sestavu z výběrového lamina v ořechovém dekoru pro vás teď máme za skvělou cenu!

Pídíte se po sedačce do vašeho obýváku? Právě jste ji objevili!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pohodlné posezení je základem odpočinku, tak proč při jeho pořizování neušetřit 26 % z ceny?! Stejně jako desítky dalších, nabízí vám teď on-line obchod MT-nábytek.cz i rohovou sedací soupravu Mono s neuvěřitelnou slevou. Atraktivní sedačku můžete mít s rohem nalevo i napravo a ve dvou moderních barevných kombinacích. Komfortní polštáře vás potěší svou útulností, a když k nim připojíte dva taburety, máte prostorné lůžko o rozměrech 197 x 115 centimetrů. Tak neváhejte, akce končí 31. března!

Jídelna jako na zámku se spoustou prostoru a přepychovou slevou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejen na kuchaři záleží, aby se z jídla stal výtečný zážitek. Tu správnou atmosféru navodí i jídelní set Fenix, u kterého se s veškerým pohodlím nají šest lidí. K přednostem setu Fenix patří možnost dalšího rozložení desky stolu až na 200 x 90 centimetrů, pohodlné polstrování sedáků i opěradel židlí a také poctivý bukový masiv, z něhož je vyrobený. Vyberte si v nabídce MT-nábytek.cz z mnoha odstínů moření dřeva i barev čalounění v látce nebo ekokůži a nepromarněte šanci ušetřit spoustu peněz!

Proměňte svou koupelnu v lázně, ale nezruinujte přitom rodinný rozpočet

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mít luxusně zařízenou koupelnu je snem mnoha lidí. Díky jarní slevové akci e-shopu MT-nábytek.cz ve výši 26 % na všechno zboží si ovšem tohle přání může splnit každý. K nejoblíbenějším sestavám z kolekce koupelnového nábytku patří set skříněk Absolon v působivém tmavém přírodním dekoru. Poskytuje dostatek úložného prostoru pro věci každodenní potřeby, jeho součástí je rozměrné zrcadlo a třešničku na dortu tvoří umyvadlo zapuštěné do jedné ze skříněk. Pospěšte, za tuhle cenu ho máme jen pár dní!

Nejlepší zázemí pro hry i učení všech dětí. Právě teď doslova za hubičku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Potěšte své děti novým vybavením pokojíčku! Do konce března jej v internetové prodejně MT-nábytek.cz pořídíte s báječnou slevou 26 %! Velkou radost jim uděláte nábytkovou sestavou Tereza s důmyslně řešenými skříněmi a policemi. Praktická dětská sestava Tereza je vyrobená z kvalitního lamina s použitím zdravotně nezávadných materiálů a její nespornou předností je i velmi snadná údržba. Vyberte barevnou kombinaci pro holku i pro kluka a objednejte si ji tento týden nejlevněji, jak to jde!

Další články

Načítám