Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak moc dokáže potrápit písek v plavkách, ví snad každý, kdo někdy absolvoval dovolenou u moře... Třiatřicetiletá rodačka z Michiganu proslulá díky rolím v seriálech Veronica Mars či Hrdinové nejen v Hollywoodu by mohla po nedělní prekérní situaci povyprávět. S manželem Daxem Shepardem se vraceli k autu po relaxování na jedné ze skvostných havajských pláží, ale zrníčka písku z jejích plavek musela ven, a tak fotografové zahlédli více, než čekali...

Možná už tušíte, že se jedná o herečku Kristen Bell, která si nově užívá nejen roli manželky, ale už rok i mateřské povinnosti. S hereckým kolegou Daxem Shepardem randila od roku 2007. Poslední tři roky byli zasnoubení, než se loni v říjnu nakonec vzali poté, co se Bell Sheparda zeptala přes Twitter, jestli si ji vezme. Pár se svatbou plánoval počkat do doby, než budou mít možnost uzavřít sňatek i homosexuální páry. U nich se tak nakonec stalo sedm měsíců po narození dcerky Lincoln.

Bell si můžete pamatovat i z rolí v komediích Kopačky, Trable v ráji, Rande v Římě, Vřískot 4 či Mládeži nepřístupno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám