Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je to paradox, ale i když ještě před pár lety chodil o berlích a židle v restauraci se před ním téměř samy rozestupovaly, aby je nesrazil svým rozměrným pupkem, nyní je Jiří Hromada, herec, dabér a prezident Herecké asociace, lidmi brán jako dietní guru. Ze 180 kilogramů shodil už 85 kilo a davy lidí zajímá, jak to dokázal!

Kdyby náhodou nevěděl, co na práci, a chtěl si přivydělat nějakou tu kačku, klidně by se mohl živit poradenstvím. „Všechny rady jsem si sepsal a na požádání je lidem posílám. Už jich bylo přes šest stovek,“ pochlubil se Super.cz Hromada. Z fleku by tak mohl konkurovat vyhlášené bojovnici proti kilům navíc Kateřině Cajthamlové (61).

Ta ho ale nejenže jako nebezpečí nevnímá, kupodivu ani nekritizuje jeho zhubnutí pomocí dělené stravy, které se přitom jinak moc nedoporučuje.

„Pan Hromada šel k lékaři a zjistil, že je zdráv. To vnímám jako bernou minci. A dělená strava má i svá pozitiva – nutí jíst lidi pravidelně, zamýšlet se nad složením stravy a přidat zdroje vlákniny, tedy ovoce a zeleniny. Pokud člověk kromě logického myšlení zařadí i ostatní zásady zdravého životního stylu – tedy nízkotučné produkty, omezení soli, volného cukru, přidá luštěniny, obiloviny a hlavně pravidelný pohyb – nemusí být negativní efekt toho, že se střídají jídla bez sacharidů s jídly sacharidovými, tak problematický,“ reagovala pro Super.cz Cajthamlová.

„Hlavní motivací pana Hromady byla záchrana života. Měl by dbát rad lékaře a pak si myslím, že ten režim udrží,“ dodala věhlasná doktorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám