Hlavní obsah
Článek

Po třech letech ji máme zpátky. Půvabná Slovenka Andrea Gabrišová zkoušela v roce 2011 štěstí v show Česko Slovensko má talent, dva roky předtím i v dalším pořadu TV Prima Robin Hood - Cesta ke slávě. Teď se na ni ale v Česku konečně štěstí usmálo.

V první reality show vypadla hned ze začátku. Když obrečela to, že jí v přímém přenosu diváci neposlali dostatečný počet hlasů, na večírku v jednom pražském klubu se roztančila na parketu tak, že neuhlídala dekolt. Z té doby pochází i její snímek s odhaleným ňadrem.

Na Talentu ji porotci vychvalovali až do nebes a poslali ji do dalšího kola. Chválili nejen její talent, ale i sex-appeal. "Už chápu, když muž řekne, že máte tak hezké nohy, že byste jich měla mít víc," prohlásila na adresu studentky církevní konzervatoře tehdy Lucie Bílá (57).

Nyní zaujala na konkurzu legendárního muzikálu Fantom opery, kde se objevila mezi 2000 uchazeči a uchazečkami, i producenta Františka Janečka (79). "Dostala roli Meg, takže se bude muset doučit balet, ale vypadá jako šikovná dívka a věřím, že to zvládne," dodal Janeček, jenž bude Fantoma opery, na nějž si můžete koupit v předprodeji lístky již nyní, uvádět od 13. září v pražském divadle GoJa Music Hall.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám