Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejpopulárnější česká hvězda filmů pro dospělé Tarra White (26), vlastním jménem Martina Mrakviová, se stala poprvé maminkou.

Minulý týden přivedla na svět dceru Charlottku, kterou má s italským partnerem Giorgiem Grandim, s nímž rusovlasá dračice žije téměř dva roky.

„Právě prožíváme první dny, kdy jsme z porodnice doma. Díky bohu se nám narodil malý andílek a jediná, kdo se musí pomalu srovnat s novou situací, je maminka. Ale myslím, že nám to jde a každým dnem je to lepší a lepší,“ svěřila Super.cz Tarra. „Jako rodiče jsme unavení, ale nesmírně šťastní," dodala nadšeně.

První dáma českého porna, která momentálně aktivně netočí, ale v branži má na starosti produkci, je známá i jako moderátorka nahých zpráv RedNews na Fandovi. Sličné dámě těhotenství moc slušelo a několikrát ve společnosti zapózovala se zakulacujícím se bříškem. Práci teď odhodila na vedlejší kolej a naplno se věnuje mateřství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám