Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Drobná brunetka, kterou známe ze seriálu Gympl, je pěkná dračice. Ivana Korolová se rozhodla založit svoji vlastní kapelu a na její první koncertování se oblékla ve stylu chytré horákyně. Modely od návrháře Marka Lopatiče nedávaly příliš velký prostor fantazii.

"S návrhářem jsem se seznámila při natáčení filmu Modelky s.r.o. a domluvili jsme se, že si na koncert vezmu model z jeho letní kolekce," pochlubila se Ivana, která sice na pódium vyšla nejprve v sukni, ale během vystoupení ji svlékla a to, co na ní zbylo, připomínalo spíš spodní prádlo než mini kraťásky s úsporným topem.

Když se na druhou polovinu koncertu převlékla, na první pohled její šaty vypadaly decentněji. Ale chyba lávky, ani ony mnoho neskrývaly. Pro změnu si pod průhlednou látku nevzala žádné spodní prádlo. Jestli chtěla upoutat pozornost, rozhodně se jí to povedlo.

Pokud jde o muziku, tak Ivana zazpívala písničky z animované pohádky Na vlásku, kde dabovala princeznu Lociku, včetně duetu s Ondřejem Izdným, který je také na DVD, a řadu převzatých písniček. "Od Miley Cyrus, Rihanny, Alexandry Burke, Glorie Estefan a taky duet z High School Musical, ve kterém jsem taky dabovala," vypočítala Ivana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám