Hlavní obsah
Článek

Fotbalista Tomáš Řepka (50) poprvé ve své kariéře propůjčil svoji tvář reklamě. Natočil komerční reklamu pro známou českou značku piva. Že by mu docházely peníze? "Peníze nedošly. Takováto nabídka se neodmítá, navíc když jde o pivo, které mám rád. I proto jsem souhlasil. Přestal jsem pít tvrdý alkohol, piju jen pivo, a i to svátečně," řekl Super.cz Tomáš Řepka, který za reklamu inkasoval pořádně tučnou sumičku. "Bylo to hodně. Kolik? To nečekejte, že řeknu," usmál se fotbalista.

V nové reklamě si zahraje gangstera. V reálném životě takový ale prý není. "Já si nemyslím, že jsem gangster. Oni to ze mě lidé udělali, jevil jsem se tak na hřišti. V soukromí jsem hrozně hodnej kluk. Ve vztazích jsem v pohodě," prozrazuje o sobě Řepka.

"V podstatě jsem submisivní typ, nejsem podpantoflák, ale nechám se vést. Mám rád ženu, která si umí říct svůj názor. To se netýká jen Vlaďky, takhle jsem to měl vždycky," upřesňuje Řepka, který právě v těchto dnech vydává svoji druhou knihu Neuhýbám.

A kvůli některým kapitolám se na něj sesypala lavina kritiky. Odsoudila ho i řada fanoušků. "Nikdy ničeho nelituji, jestli mě někdo odsoudil, je to jeho věc. Doufám, že pár lidí zůstalo, pořádně si přečtou knížku a pak celou věc pochopí," dodal fotbalista.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám