Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Veronika Arichteva (37), známá divákům pod příjmením Nová, si v posledním roce měla možnost vyzkoušet hned dvoje svatební šaty.

Sympatická herečka se ale nestihla vdát, rozvést a znovu vstoupit do stavu manželského, jak by se na první pohled mohlo zdát.

Jednu veselku zažila doopravdy, když se provdala za režiséra Vyprávěj a První republiky Bisera Arichteva, a druhou pro ni režisér připravil právě v druhém jmenovaném seriálu, v němž Veronika ztvárňuje kladnou postavu dívky z vyšší společnosti Magdalény, jež otěhotní s hlavním hrdinou Vladimírem Valentou (Ján Koleník) a v duchu tehdejší doby si ho vezme, ač se oba ve skutečnosti nemilují.

Oblíbená herečka si oblékla nádherné svatebky nejen v seriálu, ale i ve skutečnosti. Vdávala se loni v létě a šaty si částečně navrhovala sama. „Nechtěla jsem velkou sukni á la cukrová vata, přála jsem si něco spíše éterického. Myslím si, že se to povedlo,“ nechala se slyšet Veronika.

A podobné éterické šaty si oblékla také v seriálu První republika. Jak jí to slušelo, si prohlédněte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám