Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ivana Gottová (48) se musela naučit střílet. Poprvé v životě totiž v sobotu odpoledne vezme do ruky startovací pistoli, aby zahájila běžecký závod v Plzni. Převzala nad ním patronát místo manžela Karla Gotta, který je plzeňský rodák. Dokonce měla původně sama celou trasu uběhnout.

"Nakonec jsme to přehodnotili, protože Ivana musí předávat všem účastníkům medaile. A je jisté, že první by nedokázala do cíle doběhnout. Závodu se totiž účastní i profesionální běžci," řekla za organizátory Běhu pro život PR manažerka Darina Miklovičová.

Běh pro život, k jehož patronům patří i Alice Bendová, Roman Vojtek, Roman Zach, Petr Bende, Iveta Lutovská a Tereza Kostková, zahájí Ivana Gottová svojí autogramiádou v půl třetí, ve tři pak vystřelí z pistole a pak bude čekat v cíli a dávat medaile všem účastníkům. Výtěžek běhu je určen pro sto šedesát dětskýxh onkologickýxh pacienty v domácí péči.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám