Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Iveta Bartošová (†48) sice tvrdí, že nemá ráda média, často s nimi ale víc než ochotně promlouvá. A zároveň asi její manžel Josef Rychtář (65) nefunguje jako spolehlivý zapisovatel „vyřčených pravd“, takže se pěnici lehce stává, že dříve nebo později popře samu sebe. Nebo to za ni udělá někdo jiný. Pojďme se podívat na dvanáct největších lží této kontroverzní pěnice!

1) „S Pepou pracujeme na děťátku.“

Už dříve přitom věděla, že z biologického hlediska to u ní už není možné. Nedávno to potvrdila, ale časem čekáme, že se začne připravovat ke kojení, než jí dojde, že to vlastně již nejde…

2) „Macura mě unesl a s Martuccim mě chtěli prodat na orgány.“

V létě se Iveta rozhodla odjet s Macurou do Itálie na výlet a po návratu vysvětlovala takto podivně svůj úprk. Přitom před odchodem volala svědkovi, po němž chtěla sama číslo na Macuru, kterého chtěla požádat o pomoc. Únos vyvrátila i policie. A prodej na orgány? Zlé jazyky říkají, že by klinika, která by ty její chtěla použít, vzhledem k jejímu nespoutanému životnímu stylu musela být padlá na hlavu…

3) „Já nepiju!“

Tuhle větu jsme slyšeli tolikrát! I ve chvílích, kdy Iveta podivně zadrhávala a záhadně otékala. Problém s alkoholem veřejně zkrátka nikdy nepřizná. Momentálně ho prý ale vážně nemá. Tak snad nadlouho!

4) „Jsem skvělá matka.“

Pak jsou tedy soudy a sociálka nesmírně zlé, když jí odebrali Artura kvůli tomu, že se o něj údajně nedokázala postarat. Však už je památná její hláška, že neměla peníze ani na jeho obaly na sešity.

5) „Matka mě nemá ráda, rodina mi nepomáhá.“

To vyvrátila například bývalá hospodyně Golda, která si pamatovala, že Iveta se před starou maminkou nechala zapírat, i když za ní přijela z velké dálky. I bratr jí kolikrát podával pomocnou ruku, ale Iveta ji odmítala.

6) „Za rozpad manželství Josefa Rychtáře nemůžu, už patnáct let s manželkou nežil.“

Tuhle lež vyvrátila jak Rychtářova ex Darina Nová, tak sám nový manžel Bartošové. Intimně spolu žili do posledního okamžiku, než do manželství zasáhla zpěvačka. Chce se asi jen ospravedlnit před národem.

7) „O Pepu pečuju, pořád mu peču a vařím.“

Tuhle nepravdu vyvrátil zase ve světlé chvilce Rychtář, když redaktorovi Super.cz řekl, že už dlouho neměl od Ivety teplou večeři. „Nevěřte všemu, je to jinak. Já doma dělám všechno, Iveta jen leží a stěžuje si, že ji něco bolí,“ tvrdil. Opravdu je tedy tak pečlivá manželka?

8) „Nemám žádné kamarády, všichni se ode mě odvrátili. A všichni mí bývalí spolupracovníci mě okradli.“

Iveta nemá ani tak smůlu na lidi jako na svou vlastní povahu. Vděk je pro ni prý sprosté slovo a málokomu z těch, kteří jí třeba zachránili život, jej uměla vyjádřit. A většiny lidí, kteří za ni dýchali a kolikrát si na sebe pro ni brali i půjčky nebo si rozbili partnerství či přišli o práci, se nemilosrdně a bezdůvodně zbavila.

9) „Miluju svoje fanoušky!“

Určitě jde jen o pomluvu, ale traduje se, že setkávání s lidmi, kteří ji obdivují, Bartošovou prý vždy obtěžovalo. Komunikace s ní ohledně fanklubáckých aktivit údajně byla vždy nesmírně těžká, a takřka i nemožná.

10) „Lidé mě mají pořád rádi a rádi chodí na moje koncerty.“

Pokud se objeví nějaký její skandálek, opravdu národ zajímá. Zpěv už méně. Naposledy se to potvrdilo, když pořadatelé museli pro malý prodej lístků přesunout termín koncertu v Ostravě.

11) „Ráda jezdím na hory do zahraničí.“

V dobách, kdy nebylo moc peněz, prý záviděla movitějším kolegyním jejich snímky z Alp, a tak se nechala za jednou českou chalupou nafotit na svahu a tvrdila, že také řádí v zahraničním resortu pro milionáře.

12) „Konečně jsem šťastná!“

To říká pokaždé, když vyhodí svůj předchozí tým a domů si nastěhuje nového amanta. A ti se u ní střídali jako ponožky, Josef Rychtář po víc jak dvouletém vztahu vlastně už přesluhuje. Zdá se ale, že zatím ti dva přežili spolu všechno. I když mu Iveta v létě údajně nasadila parohy…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám