Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vašek Noid Bárta (43) je obecně považován za oddaného obdivovatele ženské krásy. Když jsme se na křtu nejkrásnější fotoknihy rozpovídali na téma fotografování, předpokládali jsme, jak se nám zpěvák svěří se svou vášní k focení ženských krás. Ve skutečnosti je to s ním ale úplně jinak, než jsme předpokládali.

„Je fakt, že když přijedu z dovolené, tak si přítelkyně stěžuje, že na fotkách vidí smutnej strom nebo kámen. Já spíš fotím zákoutí a emocionální zážitky," nechal se slyšet Vašek, který na ženy během focení zapomíná. „Platí to jen v tomhle," směje se.

Také Emma Smetana (36) nejčastěji drží v ruce fotoaparát na cestách. „Objektem jsou mé cesty. Myslím si, že kromě jídla je cestování druhým hlavním smyslem života. Kdekoli, kde jsem, tak to zaznamenávám a v méně veselých chvílích si to připomínám. Inspiruje mě to k tomu, že se zase někam vydám," říká Emma.

Z našeho rozhovoru vyplývá, že živé bytosti nejčastěji fotí Petr Jákl a Gábina Partyšová (45). Ta zvěčňuje úplně nejčastěji syna. Jako důkaz nám ukázala hned několik desítek fotek v mobilu.

Reklama

Další články

Načítám