Hlavní obsah
Článek

Ještě před půl rokem se tato známá americká zpěvačka a herečka halila do oblečení pytlového střihu, aby skryla poporodní kilogramy. Ale tentokrát byla prozíravější, nic neponechala náhodě a hlídala se už během těhotenství. Během toho prvního totiž spořádala všechno, co jí přišlo pod ruku. To mělo za následek třicet kilo navrch, kterých se po porodu jen horko těžko zbavovala. Určitě již tušíte, že onou ve finále úspěšnou bojovnicí s váhou je Jessica Simpson (43).

Zahraniční média dokonce její aktuální formu přirovnávají k filmu z roku 2005 Mistři hazardu, kde její postava neměla jedinou chybičku a muži z ní doslova šíleli. Nikdo nepochybuje, že Jessica na sobě udělala skutečně kus práce, takhle svalnaté nožky rozhodně nejsou zadarmo. Třiatřicetiletá Jessica je totiž předvedla v podobných džínových šortkách, které nosila právě ve zmiňované komedii jako sexy servírka od rány Daisy Duke.

Simpson podruhé otěhotněla pouhých sedm měsíců od porodu dcery Maxwell a loni v létě přivedla na svět syna jménem Ace Knut. Obě děti má se svým snoubencem Ericem Johnsonem.

Reklama

Další články

Načítám