Hlavní obsah
Článek

Anglická modelka a v poslední době i televizní moderátorka Katie Piper se ve třiceti letech těší z nové role. Stala se maminkou. Před několika dny porodila dceru, již s partnerem Jamesem Bellem pojmenovali Elizabeth. V prvním rozhovoru pro magazín Hello řekla: „V nemocnici zachránili můj život a teď jsem tam byla znovu, abych dala život zase já jedné úžasné malé bytosti... Myslím, že o tom to celé je.“

Do povědomí veřejnosti vstoupila tato kdysi nadějná modelka v roce 2009. Tehdy svět šokoval její příběh, kdy se v nemocnici zotavovala po útoku svého expřítele, jenž jí do obličeje chrstl kyselinu. Katie během let podstoupila řadu plastických operací, které z velké části dokázaly navrátit její půvaby.

Přestože Piper trvalo dva roky, než se znovu otevřela nějakému muži, dnes žije hlavně pro svou dcerku. „Lidé říkají, že je to láska jako žádná jiná a já už jim teď rozumím. Je tak skvostná a já se cítím nesmírně vděčná, že ji mám. Je celým naším světem,“ neskrývala nadšení Katie.

„Opravdu se cítím vděčná, že po tom všem jsem dokázala znovu žít, mít práci, přátele, společenský život... Myslím, že nemůžete čekat, že budete mít všechno, tohle je až dost,“ shrnula své pocity novopečená maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám