Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorku Snídaně s Novou a Televizních novin Kristinu Kloubkovou jsme potkali na veletrhu, kde moderovala jednu z doprovodných akcí. V náručí měla malou holčičku a my se spletli a mysleli jsme, že je to její Jasmínka.

"Nechápu, že byla i Jasmínka takhle malá. Tohle je Anetka Ivety Vítové (40). S tou se vídáme a navštěvujeme se a já si užívám to malé miminko," řekla nám Kristina a vypadala, že by si ráda pořídila dalšího potomka.

"To je pravda, druhé dítě bych moc chtěla. Doma o tom zatím moc nemluvíme, tak uvidíme, co nám Pán Bůh nadělí," svěřila. Kloubková, která už byla jednou vdaná, pořád tvrdila, že papír na svůj vztah nepotřebuje, ale už to začíná vidět jinak. "Žádost o ruku ještě nepřišla, momentálně si pořád myslím, že svatba není nutná, ale neříkám, že bych se jí bránila zuby nehty," smála se.

A jaké má vůbec vztahy s exmanželem, muzikantem Alanem Bastienem? "Všechno máme vyřešené, nejhorší asi bylo, když jsem otevřela obálku, z níž vypadl rozsudek jménem republiky," vzpomínala.

"S Alanem spolu komunikujeme, občas si napíšeme," svěřila. Když jsme se ale zeptali, co konkrétně dělá, a zda má také novou rodinu, nevěděla to. "O soukromých věcech, jestli s někým žije nebo kde bydlí, se nebavíme. Ale rodinu měl už přede mnou, takže nějakou má," krčila rameny.

A jak zvládá ona sama skloubit práci s výchovou dcery? "Jasmínka má obrovské štěstí, že má skvělého tatínka Karla a babičku, moji maminku Kristýnku, a pomáhá i moje úžasná sousedka. Zázemí mám tak skvělé, že o sobě občas pochybuji jako o matce. Zatímco s ostatními je Jasmínka skvělé hodné dítě, se mnou mívá i záchvaty vzteku, kdy kolem sebe mlátí a občas to odnesu i modřinou," přiznala půvabná blondýnka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám