Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marie Rottrová (82) si udržuje velmi svěží vzezření. Myslí si, že je to hlavně tím, že žije spokojeným životem a už se nepřetěžuje prací. "Sem tam vystoupím jako host na nějakém koncertě, občas mám nějaký i sama, ale opravdu jen minimálně," vysvětlila zpěvačka.

O to, aby dobře vypadala, zvláště vedle mladšího partnera Milana Říhy, pořád dbá. My ji potkali poprvé od jejího vánočního koncertu na kosmetickém veletrhu, kam si přišla obhlédnout nové trendy. "Určitě si tady nechám udělat nehty, kvůli tomu mne sem moje snacha, která jednu firmu zastupuje, pozvala. Ale podívám se i na kosmetiku. Už tři roky jsem na ní nebyla, nějak jsem se neodhodlala, potřebuji pročistit pleť," svěřila zpěvačka, která má ovšem tvář na svůj věk perfektní.

Zdálo se nám také, že zpěvačka trošku pohubla, ale to nám vyvrátila. "To se vám zdá. Vždy je to tím, co si člověk vezme na sebe. Dobrý střih šatů vám pomůže k tomu, abyste byli hubenější, ten špatný vám zase přidá," smála se s tím, že ty patery nebo šestery šaty, které má doma v šatníku, snad kila ubírají. "Většinou ale nenosím šaty, ale halenky se sukní nebo kalhotami a kostýmy," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám