Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvák Sámer Issa (38) v noci ze čtvrtka na pátek musel učinit vážné rozhodnutí. Sámerova psího nalezence, argentínskou dogu Casiopeu, téměř smrtelně napadla jeho pitbullčí slečna Tara, kterou má již pět let. "Přišla o kus nohy, měla zpřetrhané šlachy i vazy. Tara ji zřídila tak, že jsem měl v ložnici obří kaluž krve. Bylo mi z toho až špatně," svěřil se Super.cz roztřesený Issa.

"Nejbližší kamarádi mě přesvědčovali, ať ji nechám utratit. Vypadala totiž naprosto zbědovaně a tak jsem o tom chvíli taky uvažoval. Ale pak jsem řekl doktorům, že pokud je alespoň nějaká malá šance, že ji zachrání, musí se to zkusit," popisuje kauzu mladý zpěvák.

Casiopea podstoupila sedmihodinovou operaci a hrozila jí dokonce amputace končetiny. Veterináři ji ale nakonec zachránili i nohu. "Dostala do ní nějaký ten kov," popisuje Issa. Podle našich informací zaplatil za ošetření fenky přes padesát tisíc korun. "Je to víc, ale to je jedno. Peníze nejsou důležité. Mrzí mě to, že vím, že už si obě nemohu nechat a jedna z holek bude muset z domu. Hlavní teď ale je, aby se Casiopea dala co nejrychleji do pořádku," dodal Sámer Issa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám