Hlavní obsah
Článek

Hudebník a bývalý politik Michael Kocáb (59) je opravdu plodným mužem. V době, kdy už byl dědečkem, si s milenkou pořídil čtvrtého potomka, což pochopitelně vedlo k rozpadu jeho rodiny.

Exotická kráska Lejla Abbasová (34) se s Kocábem seznámila během jeho působení ve vrcholné politice. Mezi párem s věkovým rozdílem 25 let přeskočila jiskra a Lejla v prosinci roku 2011 porodila syna Davídka. Jen o čtyři měsíce později přišla na svět i Michaelova vnučka Mia.

Kocáb kvůli mladé milence opustil ženu Marshu, což se pochopitelně nelíbilo jeho dceři Natálii. „Rozvod, to se nedalo, bylo to dost dramatický. Je to psychicky hodně náročná záležitost,“ zavzpomínala zpěvačka, spisovatelka a dvojnásobná maminka Natálie (29), která Lejle dlouho nemohla přijít na jméno.

Nakonec však otci jeho úlet odpustila. „To se tak nějak zklidnilo. Je těžko se vztekat a zlobit kvůli malému bráchovi, když je tak roztomilej,“ řekne Kocábova nejstarší dcera v dnešním Top Star magazínu.

Díky usmíření se tak Michael Kocáb dočkal seznámení svého syna se stejně starou vnučkou. Dva roztomilí caparti rozhádanou rodinu sice spojili, ale pokud jde o přijetí Lejly, situace není až tak růžová. „Tam zatím ještě máme rezervy,“ přiznal Kocáb.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám