Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cvičitelka Hana Kynychová se zřejmě rozhodla trumfnout sebe samu z brněnského Plesu v Opeře, kde měla nejvýraznější dekolt a byly jí vidět i dvorce. Tentokrát obřím dekoltem zabodovala na velké módní akci Rock and Pop for Fashion a pánové se jí rozhodně nedívali do očí.

"Příležitostí, kdy se můžu sama provětrat, mám hrozně málo. A když si na sebe můžu někam vzít šaty, tak si je vezmu. A že jsou odvážné? Život utíká, kdo ví, jak dlouho budeme dobře vypadat, tak si to zatím užívám," myslí si Hanka a také se podle toho chová.

Toho, že by mohlo dojít k faux pas a z dekoltu jí vykoukla ňadra, se ale nebála. ¨Jsou lehce přilepené. Každá dáma, která ví, že si chce večer užít a tuší, že by mohla v průběhu večera nad sebou ztratit kontrolu, ví, jak to udělat. Ale to není žádní tajemství,“ smála se.

Když jsme zabrousili na téma, že obří dekolty nosí od doby, kdy si nechala znovu vylepšit poprsí pomocí implantátů, a to o něco větších, než byly její minulé, nemohla než souhlasit. "To je pravda, ale do fitka se samozřejmě obleču normálně, to nemám důvod se vystavovat. Ale tohle je tak velkolepá akce, že to k tomu patří," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám