Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K hudebním hostům akce Rock and Pop for Fashion patřila i Dara Rolins (51), a pánové byli rozhodně potěšeni díky jejímu modelu. Tedy určitě topem, pokud šlo o kalhoty, zvolila totiž ty se sníženým sedem, které muži v lásce příliš nemají.

Co na takové kousky v jejím šatníku říká její partner Patrik Vrbovský (47)? "Tak Patrik mě vidí v tolika různých modelech i bez, že rozhodně nestrádá," smála se Dara, když jsme nadhodili, že tenhle typ kalhot považují někteří muži za zabíječe sexu.

Dara naopak potěšila mužské oko tím, že si pod těsný top nevzala podprsenku, a protože nebylo tak úplně horko, bylo skrze látku vidět, že je jí trošku zima. "Když mám holé rameno, tak to přece nejde," krčila rameny. A proč aspoň nepoužívá přelepky přes bradavky? "Jednu chvíli jsem to řešila, protože to za mne řešili úplně všichni. Ale Patrik mi řekl, že je to hezké, a že to lidi řeší, protože se jim to líbí. A komu se to nelíbí, ať se nekouká," uzavřela zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám