Hlavní obsah
Článek

Tomu se říká pád z hvězdných výšin až na úplné dno! Manželé Monika a Michal Štikovi, rodiče Ornelly Štikové (31), kteří si hráli na zazobanou honoraci, ačkoliv jdou po nich exekutoři kvůli miliónovým dluhům, se podle informací Super.cz rozvádějí. A kupodivu nemá jít o reakci hlavy rodiny na údajné občasné zálety manželky. „To Monika podala žádost o rozvod. Už má jiného, je ze Šumavy,“ hlásí tamtamy z okolí páru!

Ještě nedávno před svou celonárodní ostudou s dluhy se nám Monika zapřísahala, že by svému muži nikdy nezahnula, ani s žádným mladíčkem, jak se tehdy psalo – prý kvůli jistým velmi slušným tělesným rozměrům chotě. Jenže dluhy rostou, nervozita taky a Moniku prý už nebavilo tlačit společnou káru.

„Říká se, že manžela občas silně tyranizovala, a když nesehnal peníze, strašně sprostě mu nadávala. A on si vše nechal líbit,“ nasazuje na ni dál okolí dvojice, a určitě jde jen o zlé pomluvy, protože Monika Štiková je tutově nejzlatější ženská pod sluncem.

Super.cz pro vás zjišťuje další informace. Od obou hlavních aktérů jsme zatím vyjádření nezískali, jejich telefony jsou odpojené...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám