Hlavní obsah
Článek

Plastová panenka s nereálnými mírami se už mnohokrát stala nedostižitelným ideálem krásy. Lidské tělo se totiž jejím proporcím nemůže přiblížit. A to tím spíš, pokud jde o muže.

Katella Dash (38) se narodila jako chlapec, ale už v dětství si oblíbila vyzáblé panenky s bujným poprsím, které se pro ni staly doslova prokletím. Zatoužila totiž být jednou z nich, ale její genetická výbava tomu nebyla moc nakloněna. Mužské pohlaví bylo jen jednou z překážek.

Američanka s podivnou zálibou absolvovala několik operací, které se většinou týkaly jejího nepřehlédnutelného poprsí. Když ji lékaři v USA odmítli dále vylepšovat, vycestovala do zahraničí, a domů se vrátila s další dávkou silikonu v těle.

Celkem za úpravy, které v oblasti plastické chirurgie nepatří k tomu nejvydařenějšímu, Katella utratila v přepočtu dva milióny korun. První zákrok absolvovala už před 15 lety a s vylepšováním rozhodně ještě neskončila. Samotné operace ovšem k její spokojenosti nestačí. Katella tráví denně čtyři hodiny před zrcadlem a make-up nosí téměř nepřetržitě.

Reklama

Další články

Načítám